Донаторско вече ,,Буди један од милион“

У среду 19. марта 2014. године у препуној Великој сали Центра за културу и уметност из Алексинца одржано је Донаторско вече ,,Буди један у милион“ са Завршницом литерарног конкурса ,,Бајка о пролећу“ за ученике основних школа са територије Општине Алексинац, који су организовали Књижевни клуб ,,Велимир Рајиђ“ из Алексинца и Учитељско друштво Алексинац.
Учешћу у програму су, поред полазника радионица Књижевног клуба ,,Српски лако“ и ,,Алхемија речи“, који су синоћ и званично постали чланови Клуба, узели и хор и оркестар Алексиначке гимназије, хор ОШ ,,Вожд Карађорђе“ из Алексинца и певачка група ,,Сан“ из ОШ ,,Стојан Живковић Столе“ из Трњана.
Подршку Књижевном клубу у организацији ове вечери дали су и Учитељско друштво Алексинац, СО Алексинац, Центар за културу и уметност Алексинац, док су медијски спонзори били АЛТ телевизија и Радио Алексинац.
На самој вечери прикупљено је 11.850,00 динара, а заједно с аосталим уплатама средства са рачуна Клуба иду на рачун фондације ,,Ана и Владе Дивац“ за уређење и адаптацију школа на територији Србије.
ХВАЛА ЈОШ ЈЕДНОМ СВИМА КОЈИ СУ СВОЈИМ УЧЕШЋЕМ И ПРИСУСТВОМ ОВО ВЕЧЕ УЧИНИЛИ ПРЕДИВНИМ!!!

Наши мали и средњи радионичари свечано су добили чланске карте подмлатка Књижевног клуба ,,Велимир Рајић“ – Алексинац чиме смо им званично пожелели добродошлицу! 🙂

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s